Druk achter de schermen

Al een tijdje maak ik nieuwsbrieven om enthousiastelingen op de hoogte houden. En al een tijd speel ik met de gedachte om een blog op te gaan zetten. Nu begin ik er gewoon aan!

Door tijdgebrek zal het er niet heel vaak van komen of het worden vaker korte berichten. We zien het wel! Maar soms moet je gewoon ergens aan beginnen om te zien hoe het je bevalt. Zo is het ook met gezonder eten en leven. Je begint ergens en vindt je weg erin. Of niet. Maar dan heb je het in ieder geval geprobeerd en kun je beter bewuste keuzes maken.

Droom: Winkel

Zoals sommigen van jullie wel weten heb ik een droom. Een winkel waar alles onder 1 dak te vinden is, betreffende gezond(er) leven. En dan het liefst van allerlei kleine ondernemers uit de regio die iets maken/produceren/verkopen om de wereld en ons leven mooier, makkelijker en vooral gezonder te maken. Het liefst alles biologisch en duurzaam.

Nu lijkt het erop dat die winkel er gaat komen. Niet van mij, helaas (ik heb de financiële middelen en de tijd niet), maar wel van een andere enthousiaste ondernemer. Hij heeft ongeveer dezelfde ideeën en nu gaat het er dus waarschijnlijk toch van komen. Ik mag in deze winkel in ieder geval mijn producten neer gaan zetten en misschien ga ik er traiteur-faciliteiten aan toe voegen. Hoe leuk is dat? Heel leuk! En mega-spannend! En ik heb het er maar druk mee. Want er komt nogal wat bij kijken. Hoe, wat, waar en wanneer precies? Daarover binnenkort meer!

En ondertussen...

...ben ik altijd bezig mijn website verder te ontwikkelen: dingen toe te voegen, aan te passen en kijken wat er beter kan. Zo komt er zeer waarschijnlijk binnenkort de mogelijkheid tot online betalen, met iDeal. Ik hoop daarmee dat het voor jullie makkelijker wordt om iets via mijn webshop te bestellen.

En ik ben bezig mijn workshops verder te ontwikkelen. Want een tijdje geleden hebben we de eerste workshop Gezond Bakken gehad en de deelnemers waren erg enthousiast. Ik had alleen te weinig weegschalen (en niks van tevoren afgewogen), verder liep het gesmeerd. Alle deelnemers raden de workshop van harte aan. Zeker toen ze na afloop een grote taartdoos vol met eigengemaakt lekkers naar huis kregen. Nu ben ik bezig met de laatste puntjes op de i voor de Workshop Gezonde Tussendoortjes en De Gezonde Lunchbox ligt al een tijdje op de plank om binnenkort ook gegeven te gaan worden. De locatie komt binnenkort met de data die beschikbaar zijn in januari en dan kan ik dar ook weer mee verder.

Natuurlijk ben ik dan ook nog bezig om mijn recepten uit te breiden en aan te passen. Want alles wat ik aan lekkernijen in de verkoop heb is uitgebreid getest. Alleen zo durf ik iets nieuws naar buiten te brengen en te verkopen (ik ben nogal perfectionistisch).

Blij!

Zoals je leest: druk, druk, druk! En dat terwijl er 2 nog-niet-naar-schoolgaande kinderen rond hupsen. Maar je hoort mij niet klagen. Ik ben er blij mee. Dat ik dit mag doen. Kan doen. En dat het zowaar ook een beetje begint te lopen en goed ontvangen wordt!

Want hoe mooi is het als iemand ergens een stukje van jouw appeltaart proeft en een week later zelf een bij jou besteld?

Heel mooi!

Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten