Hier vind je een overzicht van de verschillende typen workshops.

Heb je een keuze gemaakt of wil je het net even anders: neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte.

Bij elke workshop krijg je een handout om alles wat er verteld is en meer nog eens rustig na te lezen.

Gezond Groeien
Wat heeft een kind eigenlijk nodig om gezond groot en sterk te worden? Feitjes afgewisseld met tips & tricks hoe jij als ouder je kind gezonder kunt laten eten. Voor een goede basis waar hij/zij en jij een goed gevoel bij hebben en houden.
Ik ga je inspireren & motiveren en we gaan met elkaar in gesprek.
Gezond Overblijven

Wat stop jij als ouder in de lunchtrommel van je kind? Hoe maak je het gezonder en houd je het simpel?

Nadat we (weer) hebben besproken wat een kind nodig heeft om gezond groot en sterk te worden, gaan we ons nu richten op de lunch. Hoe brengen we daar meer variatie in en hoe zorgen we dat de trommel weer leeg thuis komt. Interactief en informatief. We gaan ook even aan de slag met een simpel receptje. welke je natuurlijk thuis na kunt maken.

Gezond Pauzeren

De workshop gaat over het samenstellen van gezonde tussendoortjes, ook voor onderweg en op school.

Je krijgt een schat aan informatie over wat er van belang is bij een lekker en verantwoord tussendoortje en we gaan even kort aan de slag. Ik geef je hiermee de handvatten om bewustere keuzes te maken en te voeden i.p.v. te vullen.

Gezond Trakteren
Met zoveel kinderen in de klas lijkt het wel alsof er altijd iemand jarig is. Overdreven natuurlijk, maar toch. Er zijn veel feestjes op school. Hoe zorg je er voor dat het verantwoord blijft? En kan het gezond?
Ik neem je graag mee in de wondere wereld van de (h)eerlijke, gezonde en verantwoorde keuken. Zo kom je alle feestjes een stuk gezonder door.