Samenwerkingen

Omdat je samen sterker staat, ga ik graag samenwerkingen aan. Het liefst met mensen die dezelfde passie en motivatie hebben voor hun werk als ik. Hieronder stel ik deze mensen en hun bedrijf graag aan je voor.

Andrea van De Workshoptoko

Een lieve vrouw met een creatieve geest die kinderfeestjes en workshops voor volwassenen verzorgt. Je kunt hier een leuke, creatieve workshop volgen in combinatie met een high tea, eventueel aangepast aan jouw -dieet-wensen, van mijn hand.

Zie: www.workshoptoko.nl

Myrthe van Juffrouw Nooitgenoeg

Een bruisende dame vol goede ideeën. Zij geeft workshops bakken, drama en tekenen voor kinderen gedurende de wintermaanden. Ook doet ze dit op aanvraag voor volwassenen.

Ze heeft van april tot en met oktober vrijdag en zaterdag haar theetuin open in Berkhout. Hier kun je op aanvraag ook genieten van mijn producten.

Zie: www.juffrouwnooitgenoeg.nl

Monique van Jeelink/Jumbo Monique

Een ondernemende dame die het echt wel begrepen heeft. In haar Jumbo in Zwaagdijk heeft zij het submerk Jeelink opgezet. Jeelink zorgt voor de verbinding van duurzaamheid, vitaliteit en circulaire economie, waarbij ze kleine ondernemers zoals ik een podium geeft. Mijn bakmixen zijn te koop bij Jumbo Monique Zwaagdijk en Heerhugowaard.

Zie: www.jumbomonique.nl

       www.jeelink.nl