Hier vind je een overzicht van de verschillende typen workshops.

Elke workshop duurt 2,5 tot 3 uur en na afloop krijg je een handout mee naar huis om alles wat er verteld en gemaakt is (en meer) nog eens rustig na te lezen.

Heb je een keuze gemaakt: actuele data en tijden vind je in mijn agenda.

Voor een eigen gezelschap kan ook een datum in overleg worden gepland.

Gezonde Lunchbox            € 50,- p/p    Boek deze workshop
De kinderen mogen naar school en/of zelf mag je aan het werk. Hoe houd je je gezonde leefstijl vol tijdens een werk- of schooldag? Wat stop jij in je lunchbox? Kom jij verder dan een boterham met kaas en een plakje komkommer?
Ik ga je inspireren & motiveren en we gaan lekker aan de slag! We maken een lunch klaar die jij de volgende dag lekker op mag gaan smikkelen. Zie je de jaloerse blikken van collega's of gezin al voor je?
Voor elke deelnemer is er een leuk en handig kado! 
Gezonde Tussendoortjes  € 50,- p/p    Boek deze workshop

De workshop gaat over het samenstellen van gezonde tussendoortjes, ook voor onderweg, op het werk en op school.

Je krijgt een schat aan informatie over wat er van belang is bij een lekker en verantwoord tussendoortje en we gaan aan de slag.

Ik geef je hiermee de handvatten om bewustere keuzes te maken en te voeden i.p.v. te vullen. Je leert hoe je lekkere, smaakvolle en verzadigende combinaties maakt. Aan het eind van de avond heb jij een doos gevuld met heerlijke versnaperingen, die zowel voeden als vullen.

Gezond Bakken                   € 60,- p/p     Boek deze workshop
Hou jij ook zo van taart, koekjes en andere (zoete) lekkernijen? Hoe zorg je er dan voor dat het verantwoord blijft? En gezond? Hoe ga je om met allergieën en dieetwensen?
Ik neem je graag mee in de wondere wereld van de (h)eerlijke, gezonde en verantwoorde keuken. We gaan bakken en proeven. Veel proeven! Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een doos vol eigengemaakt lekkers. Zo kun je nog lekker nagenieten.
 
Gezond Bakken St&Krst      € 60,- p/p     Boek deze workshop
De decembermaand is in aantocht, met al zijn lekkernijen! Hoe zorg je er dan voor dat het verantwoord blijft? En kan het gezond?
Ik neem je graag mee in de wondere wereld van de (h)eerlijke, gezonde en verantwoorde decemberkeuken. We gaan de betere kruidnoten, speculaas en kerstkransjes bakken en proeven. Wederom veel proeven!
Aan het eind van de workshop ga je naar huis met een doos vol eigengemaakt lekkers. Zo kom je december een stuk gezonder door.

Een gezond leven             € 35,- p/p          Boek deze workshop

Jij loopt al een tijd met goede voornemens: gezonder leven!

Maar hoe doe je dat, gezond leven? Is 200 gram groenten en 2 stuks fruit per dag genoeg? Kom je daar eigenlijk wel aan? En wat is er nog meer nodig? Hoe zit dat eigenlijk met biologisch eten, met brood, met e-nummers en met suiker? Zoveel informatie en wat is nu waar?

Ik ga je hier antwoord op geven en laat je graag proeven! Deze workshop is vooral informatief en minder actief. Zodat jij goed voorbereid aan de slag kunt!

 

BASIS Gezond koken     € 59,- p/p         Boek deze workshop

Een introductie in gezond koken.

Waarom kies je voor biologisch? Hoe kun je ervoor zorgen dat je bij vegetarisch eten niets mist? Waarom zou je gezonder willen eten?

Ik geef je een basis aan informatie mee om zelf betere keuzes te kunnen maken. En we gaan samen aan de slag voor een volwaardig menu. Zo kun je ervaren en proeven dat gezond eten echt nog steeds héél leuk, makkelijk en lekker kan zijn.

Zo kun je goed geïnformeerd en gemotiveerd aan de slag met je (nieuwe?) voornemens en het ook volhouden.

Gezond Mediterraans    € 59,- p/p       Boek deze workshop

Gezond koken is echt niet zo ingewikkeld. Ik neem je graag mee de mediterraanse keuken in. Want deze is zo veelzijdig, uitgebreid en, met een paar makkelijke punten van aandacht, zeer gezond.

Kook je mee?

Healthy High Tea        v.a. € 27,50 p/p       Boek een high tea

Genieten van een heerlijk verantwoorde high tea? Het kan! Nu kun je ervaren hoe lekker gezond kan zijn. Er kan rekening worden gehouden met diverse wensen en allergieën.

Je kunt zelfs kiezen of je simpelweg aanschuift of samen aan de slag gaat. Als je kiest voor de workshop kost het iets meer tijd omdat we samen alle hartige gerechten gaan maken. Na afloop krijg je deze recepten mee naar huis.

 

Deze prijs is op basis van 6 personen op een locatie bij iemand thuis. Ben je met meer of minder personen en/of op zoek naar een locatie buiten de deur? Neem contact met mij op voor een offerte en de mogelijkheden.