Lekkernijen

Hier vind je al mijn kant en klaar geleverde lekkernijen. Onderaan de pagina vind je de details voor bestelling.

Bestellen

Alleen de brownies en blondies kunnen per postpakket verstuurd worden. De bijkomende kosten hiervoor zijn € 7,95, inclusief koeltasje. Vanwege de kwetsbaarheid van de taarten en de kleinschaligheid van mijn productie zijn deze alleen te bezorgen binnen een straal van 50 km van Hoorn en worden deze persoonlijk door mij bezorgd. Bij meer dan 10 km vraag ik een kleine kilometervergoeding (25 ct/km) per retour. Afhalen in Hoorn kan natuurlijk ook.

Betalen

Na het ontvangen van de bestelling neem ik z.s.m. contact met je op om de bezorgdatum te bespreken en de details rond te krijgen. Hierna ontvang je een factuur welke overgemaakt mag worden of n sommige gevallen contant betaald kan worden bij levering.

Genieten

Verantwoorde lekkernijen die prima passen in een gezonde leefstijl. Want gezond leven is ook genieten! Genieten van heerlijke snoeperijen gemaakt van pure en onbewerkte ingrediënten. Hierdoor weet niet alleen je mond, maar ook jouw lijf er wel raad mee. Pas wel op dat het een traktatie is en geen vast onderdeel van de dag, want je zou er bijna toe verleid worden...

Duurzaam en biologisch

Alle gebruikte ingrediënten zijn biologisch en duurzaam geteeld. Ook de verpakkingen zijn zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd en zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar. Heb je een kleiner budget, maar wil je toch iets gezonds? Bel me en we overleggen de mogelijkheden!

Wensen

Als je speciale wensen hebt en/of iets bijzonders zoekt, kun je mij hier altijd voor benaderen. Stuur een mail of bel met je wensen!

Zo kan er ook een kleiner taartje gemaakt worden tegen de prijs van een aantal punten of rekening gehouden worden met jouw allergie.

Bijvoorbeeld in het geval van coeliakie maak ik gebruik van glutenvrije producten in een speciale keuken die gegarandeerd glutenvrij is.