Hier vind je mijn activiteiten. Voor meer informatie over de workshops verwijs ik je graag naar de pagina Workshops.

Je mag me natuurlijk ook bellen of mailen voor meer informatie.

Saturday, December 14, 2019

Healthy High Tea lunch, Workshop of Aanschuiven, aan jou de keus

Bij Workshoptoko, De Oude Veiling 104 in Zwaag

Je kunt kiezen voor de workshop of simpelweg aanschuiven. Genieten doe je in ieder geval.

 

Om 10:00 start de workshop. Je krijgt van mij de recepten voor de hartige gang, je pakt de benodigdheden (die klaar staan) en maakt een of meerdere gerechten naar keuze, alleen of samen met iemand.

Om 12:00 schuiven diegene die alleen komen eten aan en samen gaan we heerlijk genieten van een (h)eerlijke lunch in de vorm van een high tea.

De hartige gangen bestaan uit een heerlijk soepje, zadencrackers met groentespreads, vegan quiche, een hartig soesje en brood van De Bakker van Hoorn met o.a. eiersalade. Als "workshopper" ga je deze gerechten zelf maken, inclusief een snelle home-made mayonaise, gluten- en lactosevrije soes en zadencrackers. De recepten krijg je mee naar huis. Als gast mag je gewoon proeven en smullen. ;)

De zoete gang bestaat uit glutenvrije scones met lemoncurd en clotted cream en een selectie van de gangbare taartjes en lekkernijen ik op de markt verkoop.

 

Behalve het brood en de fruitspread is alles huisgemaakt.

Heb je een dieetwens? Geef het aan, dan wordt daar rekening mee gehouden.

Kosten: € 35,- p.p.

Opgeven van tevoren is een vereiste. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Wil je meer weten en/of boeken?

Wil je graag met een groep vriendinnen je eigen datum met workshop en high tea plannen? Neem dan vooral contact met me op. Want dat kan natuurlijk ook!

Nog even over Andrea en haar Workshoptoko:

Zodra je in deze gezellige ruimte binnen stapt waan je je in een snoepwinkel. Overal om je heen staan mooie creaties en schaaltjes met kralen. Dit maakt dat de handen al beginnen te jeuken.

Al 10 jaar is Andrea bezig met haar sieraden-workshops. Kwam ze eerst bij de mensen thuis, sinds een jaar heeft ze haar eigen creatieve ruimte: de Workshoptoko. Naast het sieraden maken geeft ze ook andere creatieve workshops. En ze maakt er graag een feestje van.

Andrea en ik kennen elkaar al zeker 15 jaar, sinds een workshop zingen. Gedurende de jaren kwamen wij elkaar zo af en toe tegen, wat altijd een leuk contact is geweest. Nu we elkaar laatst op een verjaardag tegen kwamen, bleken we beiden ons eigen bedrijf te hebben en workshops te geven. Of we daar niet samen iets mee konden doen. Natuurlijk kon dat! En zo is onze samenwerking ontstaan.

Dit keer maken we alleen gebruik van de ruimte. Wil je eens een leuke combinatie van lekkernijen van mij en een creatieve workshop van haar? We geven je graag meer informatie!

Please reload